Vlamvertragende gordijnen

Vlamvertragende gordijnen

De meeste van onze vlamvertragende gordijnstoffen zijn permanent vlamvertragend tot in de vezel en de vlamvertragende eigenschappen zijn dus niet uitwasbaar. De stoffen zijn veelal gemaakt van 100% Trevira CS garen of van een inherent vlamvertragend polyester garen. Kwaliteit en veiligheid zijn bij deze stoffen van groot belang. Onze vlamvertragende stoffen zijn dan ook voorzien van een geldig vlamvertragend certificaat en dit certificaat is opvraagbaar.

Heeft u speciale verzoeken of aanvragen, wij kunnen op veel “maat” leveren! In samenwerking met onze accountmanagers, worden custom-made oplossingen geboden voor bijzondere projecten, zoals eigen kleuren, dessins of digitale prints.  

Holland Haag staat bekend om een zeer goede voorraadpositie en veel vlamvertragende stoffen zijn binnen 48 uur uit voorraad leverbaar. Daarnaast kunnen wij ook de confectie volledig voor u organiseren.

Vlamvertragende stoffen worden veelal toegepast in de productenmarkt. Toch biedt dit type stoffen ook voordelen aan de consument. Vlamvertragende stoffen zijn veelal stabiel, hebben weinig krimp en een hoge lichtechtheid.