Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Sympathiek, eigentijds, betrouwbaar en uw partner voor kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie.

Holland Haag is dé totaalleverancier op het gebied van gordijnen.

Met een breed assortiment, bestaande uit gordijnen en raamdecoratie van hoogwaardige kwaliteit en eigentijdse ontwerpen, bieden wij passende oplossingen voor consumenten en de projectmarkt.

Wij bieden stijlvolle eigentijdse collecties, die aansluiten bij de trends van nu. Een aantal stoffen zijn vlamvertragend, akoestisch en/ of voorzien van een eco-label en daardoor ook goed toe te passen in de projectenmarkt. Alle labels zijn voorzien van een officieel internationaal erkend certificaat.

Bij Holland Haag kunt u terecht voor een gordijn op maat. Heeft u een keuze kunnen maken uit het uitgebreide assortiment stoffen dan kunt u de gordijnen geheel op maat en naar eigen wens laten confectioneren.

Wij ontzorgen u door snelle leveringen en zijn graag een betrouwbare partner voor al onze dealers.

Holland Haag is een echt familiebedrijf.  Wij hechten veel waarde aan “partnership” en gaan voor continuïteit. Of het nu om klanten, leveranciers of medewerkers gaat, wij gaan altijd voor een samenwerking op lange termijn.  

Het Holland Haag team staat dagelijks voor u klaar en vindt een sympathieke benadering van al haar relaties essentieel voor een langdurige en plezierige samenwerking. 

Samen met onze klanten en onze leveranciers zorgen we graag voor een mooi product en bieden wij raamdecoratie met een toegevoegde waarde.