CATCH is de “jong-wonen” collectie bestaande uit moderne eigentijdse stoffen voor de consument die op zoek is naar stoffen voor een scherpe prijs en een goede kwaliteit.

De collectie is gebaseerd op de trend naar zachte en tastbare stoffen. Dit zijn stoffen om van je huis een THUIS te maken; mooie gordijnen, prachtige inbetweens en materialen voor kussens of plaids die je hele huis een warme beleving geven.

Er is in de hele collectie gekozen, voor subtiele kiezel-tinten, naturel-kleuren en zachte pasteltinten, met hier en daar wat accentkleuren. Het is een mix van drukstoffen en weefstoffen, en vlamvertragende stoffen, allemaal tegen een aantrekkelijke prijs.

De CATCH gordijncollectie is aangevuld met harde raamdecoratie! CATCH is een uitgebalanceerde collectie; natuurlijke tinten gecombineerd met de actuele kleuren van nu. De CATCH harde raamdecoratielijn sluit perfect aan bij de gordijncollectie, de producten zijn goed te combineren met de CATCH gordijnstoffen.

FAQ items aan het laden...

Alle CATCH producten zijn met zorg samengesteld, van een zeer goede kwaliteit en voor een aantrekkelijke prijs. De levertijden zijn kort omdat de producten in Nederland gemaakt worden.

De CATCH raamdecoratie producten:

ROLLER: rolgordijnen, 5 kwaliteiten, in totaal keuze uit 70 kleuren
WOOD: Houten jaloezieën, 5 kwaliteiten, in totaal keuze uit 39 kleuren en structuren
ALU: Aluminium jaloezieën, 3 kwaliteiten, in totaal keuze uit 58 kleuren en structuren
UNO: Enkele plisségordijnen, 3 kwaliteiten, in totaal keuze uit 15 kleuren
DUO: Dubbele plisségordijnen, 5 kwaliteiten, in totaal keuze uit 41 kleuren
BLINDS: Vouwgordijnen, 6 kwaliteiten, in totaal keuze uit 54 kleuren en structuren, ook elektrisch!
EASY FIX: Voorzetsysteem voor montage zonder boren of schroeven