.

Elektrische vouwgordijnen

Stel u heeft een grote serre met veel ramen dan is het natuurlijk wel erg gemakkelijk om met 1 druk op de knop 10 vouwgordijnen tegelijk te kunnen bedienen.

Met de elektrische vouwgordijnen, onder de naam: “E-Blinds”, van Holland Haag is dit mogelijk. E-Blinds kunnen eveneens worden toegepast in ruimtes waar de ramen moeilijk bereikbaar zijn of in woonruimtes voor ouderen en minder valide.
Met elektrische vouwgordijnen kiest u voor luxe en gemak!

Om de kwaliteit van onze elektrische vouwgordijnen te waarborgen, ontwikkelen en assembleren  wij onze E-BLINDS zelf. Onze elektrische vouwgordijnen bevatten een kwalitatief hoogwaardige accu die bij normaal gebruik slechts 1 x per half jaar opgeladen dient te worden.

Alle stoffen in onze collectie die voorzien zijn van een vouwgordijn logo, zijn getest op lichtechtheid en krimp en voldoen aan de door ons opgestelde eisen voor een vouwgordijn.

Onze E-BLINDS kunnen worden bediend met een mobiele telefoon en zijn makkelijk te koppelen met een diverse apps zoals: “Somfy Tahoma” of “Klik aan klik uit” geschikt voor zowel Apple als Android.

Elektrische vouwgordijnen van Catch by Holland Haag
ElektrischVouwgordijn by Holland Haag
Elektrische vouwgordijnen