Projecten

Speciaal voor de projectenmarkt, heeft Holland Haag een uitgebreide project collectie ontwikkeld.  

Kwaliteit maar ook veiligheid is bij deze stoffen van groot belang, deze collectie is uitvoerig getest zodat de veiligheid gegarandeerd is. De stoffen zijn dan ook voorzien van een geldig vlamvertragend certificaat, dit certificaat is opvraagbaar. Heeft u een knipstaal nodig voor een moodboard of voor een van uw klanten, neem dan contact met ons op!

Er is altijd nóg meer mogelijk dan u denkt; heeft u speciale verzoeken of aanvragen, wij kunnen op “maat” leveren. In samenwerking met onze account-managers, worden custom-made oplossingen geboden, zoals eigen kleuren, dessins of digitale prints.

De projectstoffen zijn per meter te bestellen of geconfectioneerd. Daarnaast staat Holland Haag bekend om een zeer goede voorraadpositie en zijn de meeste stoffen binnen 48 uur uit voorraad leverbaar.

Door onze brede en kwalitatieve collectie hebben wij de oplossing voor uw projecten. Onze liefde voor stof houdt niet op bij het samenstellen van een kwalitatieve en breed exclusieve collectie. Ook de veiligheid staat voorop. Daarom is onze collectie ontwikkeld met speciale vlam vertragende materialen. Wij zorgen voor goede stoffen met de juiste documentatie. Bent u voor een project op zoek naar een partner voor de gordijnstoffen? Dan zouden wij graag eens kennis met u maken!

Holland Haag werkt samen met de opdrachtgever, projectinrichter en de architect. Onze stoffen zijn in allerlei projecten terug te zien, van ziekenhuizen en kantoren tot recreatieparken en hotels. Voor onze projecten hebben we daarom ook een collectie die afstamt uit de woninginrichtersbranche. Dit betekent dat het veel warme kleuren betreft. Wij laten de projecten graag voor zich spreken, bekijk welke prachtige ruimtes we voor onze bestaande relaties in hebben gericht en laat u inspireren.